ΑΕΚ: Δοκιμάζεται Κροάτης στόπερ από την Αταλάντα

ΑΕΚ: Δοκιμάζεται Κροάτης στόπερ από την Αταλάντα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Δοκιμάζεται Κροάτης στόπερ από την Αταλάντα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας, με τον Βασίλη Μπάρκα να ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Δοκιμάζεται ο Κροάτης αμυντικός Ρόκο Τσόζα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Νίκος Κωστένογλου επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας για προπονήσεις στα Σπάτα, μπαίνοντας έτσι σιγά σιγά σε ρυθμούς ενόψει του αγώνα απέναντι στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι πλην διεθνών (Μπακάκη, Μάνταλου, Γαλανόπουλου, Σαμπανάτζοβιτς και Μπότου) προπονήθηκαν κανονικά, με απόντα φυσικά τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο στη σημερινή προπόνηση. Ήδη από το Σάββατο, τόσο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, όσο και ο Γιώργος Γιακουμάκης προπονούνται κανονικά, και έτσι αμφότεροι υπολογίζονται πλέον ξανά από τον Κωστένογλου. Επίσης με την πρώτη ομάδα προπονήθηκε και o 17χρονος υψηλόσωμος Κροάτης στόπερ Ρόκο Τσόζα, από τη Β ομάδα της Αταλάντα, ο οποίος θα παραμείνει μερικές μέρες για δοκιμή.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο (το οποίο θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη όπως έχει ανακοινώσει η Super League λόγω των εργασιών στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ), εκτός από τον Μπάρκα θα απουσιάσει και ο Όγκνιεν Βράνιες που έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό το ματς, με τον Κωστένογλου να εξετάζει την επιστροφή σε τετράδα στην άμυνα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ προπονήθηκε η Εθνική ομάδα της Βοσνίας, ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς βρέθηκε στην προπόνηση και συναντήθηκε με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα