Μάτος: «Ο Άρης συνηθίζει να διακόπτει τα ματς γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει»

Gazzetta team
Μάτος: «Ο Άρης συνηθίζει να διακόπτει τα ματς γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει»

bet365

Με τους παίκτες του Άρη τα είχε ο Λέο Μάτος, τονίζοντας πως οι «κίτρινοι» στα ντέρμπι συνηθίζουν να διακόπτουν συνεχώς τα ματς επειδή δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV ανέφερε τα εξής:

Για το ότι έβαλε δύο γκολ αλλά μέτρησε το ένα: «Έβαλα δύο γκολ, μέτρησαν το ένα αλλά δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ το δεύτερο».

Για τις πολλές διακοπές στο παιχνίδι: «Αυτή η ομάδα συνηθίζεται να διακόπτει το παιχνίδι γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο δικό μας παιχνίδι. Δεν θα κάτσουμε να μείνουμε σε αυτό δεν θα βρούμε δικαιολογίες το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό αλλά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των συμπαικτών μου γιατί προσπαθήσαμε. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ και θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το αν θα στοιχίσει η απώλεια αυτών των δύο βαθμών: «Έχουμε χρόνο και ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όλοι θέλαμε να πάρουμε και αυτούς τους δύο βαθμούς αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτό, θα κοιτάξουμε μπροστά να κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα