Φερέιρα: «Εγώ φταίω για το αποτέλεσμα...»

Φερέιρα: «Εγώ φταίω για το αποτέλεσμα...»

Σταύρος Σουντουλίδης
Φερέιρα: «Εγώ φταίω για το αποτέλεσμα...»

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής του «Δικεφάλου» μίλησε για τα αμυντικά λάθη των παικτών του, ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα, αλλά όπως τόνισε η ομάδα που έπαιξε και άξιζε τη νίκη στο σημερινό ματς της Τούμπας, αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στάθηκε αρκετά στο γεγονός ότι και ο Άρης κατάφερε στις τρεις ευκαιρίες να πετύχει δύο γκολ, θέλησε να πάρει την ευθύνη για την ισοπαλία στο αποψινό παιχνίδι όλη πάνω του, αλλά όπως τόνισε «αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ».

Πιο αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής του «Δικεφάλου» είπε:

«Εγώ φταίω για το αποτέλεσμα, η ευθύνη είναι δική μου και κανενός άλλου. Σας εγγυώμαι ότι η ομάδα δουλεύει πολύ στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι, βλέπουμε ότι τα γκολ που δεχόμαστε δεν είναι πρόβλημα της αμυντικής λειτουργείας, αλλά ατομικά λάθη των παικτών που έλλειψη συγκέντρωσης. Δέχομαι την κριτική για την άμυνα, ο πρώτος που δεν του αρέσει είμαι εγώ, αλλά και πάλι αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ».

Για την προβληματική μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και τις αλλαγές που έκανε απόψε:

«Είδατε να χάνει κάποια μάχη ο Ντάγκλας Αουγκούστο ή ο Μίσιτς για τον οποίο δεν έλεγαν και τα καλύτερα λόγια, εγώ δεν είδα. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν λύσεις».

Για το αν επηρέασε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ η αναγκαστική αλλαγή του Πέλκα:

«Δεν αναζητώ δικαιολογίες. Ψάχνω τρόπο να βγάλω το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές μου. Χάσαμε νωρίς τον Πέλκα, είχαμε και την αποβολή του Μάτος, αλλά γνωρίζω έναν τρόπο: να παλέψεις απέναντι στις αντιξοότητες και αυτό υπόσχομαι ότι θα κάνουμε».

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι στην ανάπτυξη της ομάδας:

«Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με την ποιότητα που διαθέτουν μπορούν να βρουν από το που θα πρέπει να επιτεθούν. Είτε από τα άκρα, είτε από τον άξονα, αλλά συνήθως η επίθεση μας καταλήγει σε σέντρες προς την αντίπαλη περιοχή, όμως φέτος λείπει ο Πρίγιοβιτς και ο Άκπομ είναι ένας διαφορετικού τύπου σέντερ φορ. Θέλουμε τις σέντρες να καταλήγουν χαμηλά και όχι ψηλά. Προσπαθούμε να έχουμε τουλάχιστον πέντε παίκτες στο κομμάτι της επίθεσης και οι υπόλοιποι πέντε να κόβουν και να ανακτούμε την μπάλα. Το να ξεκινάμε με βαθιές μπαλιές δεν βοηθάει πάντα. Σήμερα το παρακάναμε με τις μεγάλες μπαλιές, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες παρασύρθηκαν από το ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να έχουμε την εξυπνάδα και την ευφυία να κερδίζουμε από τον κάθε ποδοσφαιριστή το καλύτερο που μπορεί να δώσει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα».

Για το αν διακρίνει να υπάρχει πρόβλημα με την εμπλοκή του φορ στο παιχνίδι της ομάδας:

«Πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση. Θα μπορούσα να ψάξω δικαιολογίες, να πω ότι ήθελα τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα το κάνω ποτέ. Όμως, σήμερα ο Μίσιτς και ο Αουγκούστο σούταραν περισσότερο από τον επιθετικό μας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πάλεψαν μέχρι το τέλος κι αν τους κρίνω για τα γκολ που δεχθήκαμε, πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια για την αντίδραση και για το γεγονός ότι μέχρι το τέλος έψαξαν το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα