Ατρόμητος: Ελπίδες για Ανδρούτσο ενόψει Τρίπολης

Ατρόμητος: Ελπίδες για Ανδρούτσο ενόψει Τρίπολης

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ελπίδες για Ανδρούτσο ενόψει Τρίπολης

bet365

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε ο Ατρόμητος, με τον Μέγερι να παραμένει εκτός, αλλά τον Ανδρούτσο να «βγάζει» μέρος του προγράμματος.

Στο Μαζαράκη βρέθηκαν οι Περιστεριώτες το απόγευμα της Πέμπτης συνεχίζοντας την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (21/09, 19:30) με τους Αρκάδες.

Η προπόνηση περιείχε αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις τακτικής. Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ανδρούτσος ενώ ο Μέγιερι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου παρέθεσε δείπνο σε όλο το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές σε γνωστό εστιατόριο στο Περιστέρι.

Αύριο το απόγευμα η ομάδα αναμένεται να προπονηθεί στο Μαζαράκη και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την αρκαδική πόλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα