ΠΑΟΚ: Αποθέωση για Βιεϊρίνια και Γκαρσία (vid-pics)

ΠΑΟΚ: Αποθέωση για Βιεϊρίνια και Γκαρσία (vid-pics)

ΠΑΟΚ: Αποθέωση για Βιεϊρίνια και Γκαρσία (vid-pics)

bet365

Η Αθλητική Ένωση Ποντίων αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ στην πόλη της Κοζάνης και πριν από το φιλικό τιμήθηκαν ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Στην πόλη της Κοζάνης βρέθηκε η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ για ένα φιλικό παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση Ποντίων, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, που έγινε σε μια περιοχή με πολύ έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο, βραβεύτηκαν ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια και ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Κ19 του «Δικεφάλου», Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ και ο Ουρουγουανός προπονητής γνώρισαν την αποθέωση από πλήθος μικρών και μεγάλων που θέλησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Δείτε το βίντεο του «kozan.gr» από την σημερινή εκδήλωση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα