Συνάντηση Καρυπίδη-ΔΕΔΗΕ στην Αθήνα για το θέμα του ρεύματος

Συνάντηση Καρυπίδη-ΔΕΔΗΕ στην Αθήνα για το θέμα του ρεύματος

Gazzetta team
Συνάντηση Καρυπίδη-ΔΕΔΗΕ στην Αθήνα για το θέμα του ρεύματος

bet365

Συνάντηση με τη ηγεσία της ΔΕΔΗΕ είχε σήμερα (12/8) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, για να υπογραφεί τελική συμφωνία διακανονισμού της οφειλής.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΔΗΕ, Μανώλη Παναγιωτάκης, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί έλεγχος ούτως ώστε να διαπιστωθεί η πορεία του χρέους, το ποσό που αντιστοιχεί στην τωρινή ΠΑΕ αλλά και να διευκρινιστούν συγκεκριμένα σημεία τα οποία αφορούν παλιότερες χρήσεις στη διάρκεια των οποίων εκτινάχθηκε και το χρέος. Για παράδειγμα, στους τελευταίους μήνες πληρωνόταν η τρέχουσα χρήση με προσαύξηση 160%. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών ούτως ώστε να συμφωνηθεί ο τρόπος καταβολής του ποσού και κατ’ επέκταση ο αριθμός των δόσεων που θα δείξει και τον χρόνο αποπληρωμής του χρέους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα