Λαμία: Έκτακτο Δ.Σ συγκάλεσε ο Παπαϊωάννου

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: Έκτακτο Δ.Σ συγκάλεσε ο Παπαϊωάννου

bet365

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Λαμίας την Παρασκευή (02/08, 20:30), παρουσία του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, αλλά και του Μάκη Χάβου, ώστε να συζητηθούν θέματα για τη νέα σεζόν στη «σκιά» των εξελίξεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στις τάξεις των «κυανόλευκων», με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Πανουργιά Παπαϊωάννου να μην αρκείται μόνο στις επανειλημμένες δηλώσεις του περί αποχώρησης από τη διοίκηση της ΠΑΕ, σε περίπτωση που περικοπούν τα προβλεπόμενα έσοδα από την ΕΡΤ, αλλά να συγκαλεί και Δ.Σ το βράδυ της Παρασκευής, ώστε να συζητηθούν τα δεδομένα.

Από την ΠΑΕ δεν διαρρέεται το παραμικρό, ωστόσο η παρουσία του Νομικού Συμβούλου, καθώς και του προπονητή Μάκη Χάβου, δείχνει πως πρόκειται να συζητηθούν αγωνιστικά και οικονομικά ζητήματα, υπό το πρίσμα της ενδεχόμενης ακύρωσης της συμφωνίας με την ΕΡΤ, που έχει προαναγγείλει τη μείωση των χρημάτων που θα διαθέσει στις ΠΑΕ κατά 45%.

Από τη Super League έχει προκύψει επίσημη αντίδραση, ως απότοκο του προβληματισμού σχετικά με την ισχύ της συμφωνίας που υπογράφηκε πέρυσι με την προηγούμενη κυβέρνηση και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συνεχόμενες.

Υπενθυμίζεται πως το οικονομικό ζήτημα αποτελεί «αγκάθι» για τον ιδιοκτήτη της φθιωτικής ΠΑΕ, που από τον Μάιο έχει εκφράσει στο περιβάλλον του την πρόθεσή του να αποχωρήσει υπό προϋποθέσεις από την ηγεσία της ομάδας, κάτι που και στο παρελθόν επανέλαβε αρκετές φορές, δίχως να το κάνει πράξη.

Η ανακοίνωση:

«Σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 την Παρασκευή 2/8/2019 στις 20:30 παρουσία του Νομικού Συμβούλου και του προπονητή της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα