Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν κάνω ό,τι και οι άλλοι»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Εγώ δεν κάνω ό,τι και οι άλλοι»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου εξέφρασε εκ νέου την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα, εάν αλλάξουν οι όροι του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Λαμία εφόσον υπάρξει μείωση στα τηλεοπτικά έσοδα, επανέλαβε ο ισχυρός της άνδρας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον «Metropolis».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τις αφαιρέσεις βαθμών στις ομάδες: «Πιστεύω ότι το μέτρο για την αφαίρεση βαθμών πρέπει να ισχύει σε περίπτωση επεισοδίων μόνο σε σοβαρή υπαιτιότητα της ομάδας. Αλλά πρέπει να διαβάσω αναλυτικά τα όσα συμφωνηθούν, αλλιώς δεν μπορώ να πάρω θέση. Ίσως κάποια μέτρα με ποινές κεκλεισμένων των θυρών, δεν λύνονται όλα με οικονομικά πρόστιμα. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να βρεθεί να σταματήσει η βία με σοβαρά μέτρα. Αυτό με την αφαίρεση τριών βαθμών δεν με βρίσκει σύμφωνο. Πετάει κάποιος κάτι μέσα στο γήπεδο, -3 η ομάδα. Δεν είναι δίκαιο. Πρέπει να ακολουθήσουμε κάτι αντίστοιχο με το πρότυπο της UEFA και να δοθεί ένα περιθώριο αναστολής μετά από κάποια παραπτώματα και μετά να υπάρχει αποκλεισμός από τις διοργανώσεις όταν έχει την υπαιτιότητα η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί ο κάθε φίλαθλος. Δε συμβεί όμως αυτό γιατί θα συμμαζευτούμε όλοι».

Για το ζήτημα με τηλεοπτικά συμβόλαια: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για τα τηλεοπτικά αλλά με όσα ακούμε αντιλαμβάνομαι ότι αυτό θα είναι κάτι που θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν είναι δίκαιο γιατί εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας. Ερχεται η ΕΡΤ και μας λέει ότι δεν μπορεί να μας δώσει το συγκεκριμένο ποσό. Πέρσι πώς μας τα έδινε; Γιατί μας έβαλε σε αυτή την διαδικασία ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το κακό ξεκίνησε πριν 3 χρόνια πριν όταν και διεκόπη η κεντρική διαχείριση. Εμείς σαν Λαμία έχουμε το μικρότερο συμβόλαιο 1.410.000 ευρώ. Εχω κάνει έναν μεγάλο προϋπολογισμό και περίμενα αύξηση, όχι μείωση. Για αυτό και τα πήγαμε τόσο καλά αναλογικά με τα δεδομένα μας. Δεν γίνεται συνέχεια να βάζεις χρήματα από την τσέπη σου. Εγώ δεν κάνω πράγματα που κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλιώς χρεώνονται οι ομάδες, το φορτώνουν στον κόκορα και μετά ψάχνουν ΑΦΜ. Εγώ θα προσπαθήσω να βρω μια λύση αλλιώς θα παραδώσω τις μετοχές μου αν δεν αντέξω. Με 800 και 900 χιλιάρικα δεν ζει μία ομάδα. Είχε υπογραφεί μία σύμβαση μεταξύ μας και της ΕΡΤ και τη θεωρώ δεδομένη. Εγώ με λιγότερα χρήματα δεν μένω, κουράστηκα, δεν γίνεται να βάζω χρήματα από την τσέπη μου συνέχεια. Βλέπουμε πολλά που δεν μας αρέσουν και εμείς δεν κάνουμε τέτοια και η πολιτεία δεν κάνει κάτι για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα