Παπαϊωάννου: «Τα τηλεοπτικά θα κρίνουν τις μεταγραφές της Λαμίας»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Τα τηλεοπτικά θα κρίνουν τις μεταγραφές της Λαμίας»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στα χρήματα που περιμένει η ομάδα από την τηλεοπτική συμφωνία με την ΕΡΤ που έχει τεθεί εν αμφιβόλω, ενώ αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Κασάδο και Αντέτζο, που δεν θα αγωνιστούν με τα «κυανόλευκα» τη νέα σεζόν.

Στο περιθώριο του φιλικού μεταξύ Λαμίας και ΑΕΚ στη Φθιώτιδα, ο ισχυρός άνδρας των γηπεδούχων μίλησε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας για τη σεζόν που ξεκινά και όσα θέματα απασχολούν τη διοίκηση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Είναι το πρώτο επίσημο φιλικό μας. Σίγουρα έχουμε κάποιες ελλείψεις ακόμα, αλλά θα δούμε πως θα πάει και σήμερα και θα κάνουμε τις διορθώσεις που πρέπει».

Για το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δανεικοί από τις «μεγάλες» ομάδες: «Το ζητούμενο είναι να πάρουμε δικούς μας παίκτες. Τώρα αν προκύψει κάτι καλό θα το δούμε».

Για τους Μπεχαράνο, Πλιάτσικα και το ενδεχόμενο παραμονής κι άλλων παικτών από πέρυσι: «Με τα παιδιά αυτά είχαμε κάποιες παραπάνω συζητήσεις. Δύο θέματα που δεν είναι εύκολο να λυθούν είναι εκείνα του Αντέτζο και του Κασάδο, που αντιμετωπίζουν δικά τους οικογενειακά θέματα και δεν ήταν δυνατό να τους κλείσουμε. Κάτι παρόμοιο υπάρχει και για τον Μπερτόγλιο. Μιλάμε πάντως και με άλλους παίκτες, όπως και με παιδιά από πέρυσι. Θα το δούμε, εμείς δεν έχουμε τίποτα με κανέναν ποδοσφαιριστή».

Για τα τηλεοπτικά: «Εμείς είχαμε ένα συμφωνητικό με την ΕΡΤ από πέρυσι. Είχαμε αδικηθεί κατάφορα βέβαια, αφού είχαμε το χαμηλότερο συμβόλαιο. Τώρα ακούγονται και νέες μειώσεις και περιμένουμε και εμείς να δούμε. Σίγουρα τα λεφτά που θα πάρουμε από το τηλεοπτικό συμβόλαιο θα μας επηρεάσουν. Έχουμε χτίσει το φετινό μας ρόστερ με βάση το 1,4 εκατ. ευρώ. Για αυτό και είχαμε στοχεύσει σε συγκεκριμένους παίκτες για να «χτυπήσουμε» υψηλή θέση. Αλλά θα το δούμε και αυτό. Και μείωση να γίνει, τουλάχιστον να είναι δίκαιη η μοιρασιά και να μην παίρνει η Λαμία λιγότερα χρήματα από ομάδες που τερματίζουν από κάτω στον βαθμολογικό πίνακα. Τουλάχιστον να είναι δίκαιη η μείωση».

Για το φιλικό με την Ένωση: «Περιμένω να δω κάποιους από τους νέους παίκτες. Ελπίζω να είναι ένα ωραίο παιχνίδι και να μην υπάρξουν τραυματισμοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα