ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΟΦΗ: «Άκυρο» για Βέρα και Ίσις από την UEFA

ΟΦΗ: «Άκυρο» για Βέρα και Ίσις από την UEFA

ΟΦΗ: «Άκυρο» για Βέρα και Ίσις από την UEFA

Η UEFA φέρεται να γνωμοδότησε αρνητικά για τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεχάντρο Ισις και όπως όλα δείχνουν, οι δυο Χιλιανοί δεν θα συνεχίσουν στον πάγκο της ομάδας.

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+  ειδικά στοιχήματα! (21+)

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Ομιλίτες, αφού όπως όλα δείχνουν ο Βέρα δεν εξασφάλισε την άδεια της UEFA, ώστε να παραμείνει πρώτος προπονητής δίχως να έχει στην κατοχή του το δίπλωμα «UEFA Pro».

Η ημερομηνία που επρόκειτο να μάθει ο ΟΦΗ την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, έπειτα από τη συνάντηση που είχαν με στελέχη της οι δυο Χιλιανοί στη Ρόδο προ δεκαημέρου, είναι η αυριανή (28/06), ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος είναι ήδη ενημερωμένος πως ο «σκόπελος» δεν ξεπεράστηκε.

Έτσι οι Κρητικοί είναι αναγκασμένοι να πουν «αντίο» στον Βέρα και τον Ίσις και να ψάξουν για τον νέο τεχνικό ηγέτης της ομάδας. Σημειώνεται πάντως πως η ΠΑΕ είναι έτοιμη, έχοντας προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο καθ' όλο αυτό το διάστημα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός με μεταγραφές, όπως η τελευταία του Σεμέντο, αλλά και με αποχωρήσεις προχωράει κανονικά.