Ξανά στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων Λαμία και Μπεχαράνο

Gazzetta team
Ξανά στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων Λαμία και Μπεχαράνο

bet365

Ο Ντάνι Μπεχαράνο επαναπροσέγγισε τη Λαμία, ώστε να βρεθεί λύση με την ανανέωση του συμβολαίου του και αναμένονται εξελίξεις.

«Γέφυρες» συζήτησης με τους Φθιωτούς προσπαθεί να «χτίσει» ο Βολιβιανός μέσος, μετά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις προ δεκαημέρου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Μπεχαράνο αποτέλεσε έκτοτε σίγουρο προς αποχώρηση από το ρόστερ της Λαμίας, αφού υπήρχε διαφορά στο οικονομικό και μάλιστα σημαντική για να καλυφθεί.

Ωστόσο πλέον φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει ξανά με τον σύλλογο, ενώ είναι δεδομένη και η εκτίμηση που τρέφει στις ικανότητές του και ο Μάκης Χάβος, στοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο όπως φαίνεται.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται ξανά σε συνεννόηση και είναι πιθανό να υπάρξει ανατροπή, ώστε ο παίκτης να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους», κάτι που θα ξεδιαλυνθεί τις επόμενες ημέρες.

Από τον Ιανουάριο ως το φινάλε της σεζόν ο Μπεχαράνο έπαιξε σε 15 παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα