Ο Σάχοφ λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ

Ο Σάχοφ λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ

Ο Σάχοφ λέει «αντίο» στον ΠΑΟΚ

bet365

Απομακρύνεται η περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου με τον Ουκρανό μέσο του ΠΑΟΚ, που εξετάζει προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Μετά τον Φερνάντο Βαρέλα και ο Εβγέν Σάχοφ δεν φαίνεται να αποδέχεται την τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ, με «καθαρές» αποδοχές κοντά στις 550.000 ευρώ συν μπόνους, και ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε τα τρία προηγούμενα χρόνια της καριέρας του.

Ο Ουκρανός μέσος όλο αυτό το διάστημα δεν είχε απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του και την παραμονή του στην ομάδα. Λέγεται πως υπήρχε ένα «deadline» μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αν και όλες οι ενδείξεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως ο Σάχοφ σκέφτεται σοβαρά τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο μέσο, ενώ το χειμώνα η Βίντι του είχε καταθέσει πρόταση την οποία εκείνο το διάστημα δεν την αποδέχθηκε παραμένοντας στον ΠΑΟΚ μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα