Απόλλων Σμύρνης: Δεν προχώρησε του Παπαδόπουλου

Απόλλων Σμύρνης: Δεν προχώρησε του Παπαδόπουλου

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή κι αυτός δεν θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Γρηγορίου, Παπαβασιλείου ή όνομα έκπληξη οι υποψήφιοι...

100% Επιστροφή* χρημάτων Λάτσιο - Μπολόνια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Νίκος Παπαδόπουλος και Απόλλων Σμύρνης δεν τα βρήκαν και ο Έλληνας τεχνικός δεν θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας της Ριζούπολης στη Super League 2. Οι δύο πλευρές, αν και βρέθηκαν σχετικά κοντά, τελικά δεν έδωσαν τα χέρια με τον νεαρό τεχνικό να έχει ακουστεί και για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον οι άνθρωποι του Απόλλωνα, στρέφουν την προσοχή τους στον Μιχάλη Γρηγορίου και στον Νίκκι Παπαβασιλείου, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να στραφούν σε κάποια περίπτωση... έκπληξη που δεν έχει ακουστεί μέχρι και τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα