Η «ερυθρόλευκη» μάχη για τα στόπερ και ο στόχος της τουλάχιστον μίας προσθήκης (poll)

Η «ερυθρόλευκη» μάχη για τα στόπερ και ο στόχος της τουλάχιστον μίας προσθήκης (poll)

Η «ερυθρόλευκη» μάχη για τα στόπερ και ο στόχος της τουλάχιστον μίας προσθήκης (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει τουλάχιστον τρία πολύ δύσκολα... μέτωπα για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς του με στόχο να κάνει τουλάχιστον μία ποιοτική προσθήκη έμπειρου μπακ μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Ας δούμε μία μία τρεις βασικές περιπτώσεις, που έχουν στο στόχαστρό τους για το κέντρο της άμυνας οι Πειραιώτες και οι οποίοι θέλουν να έχουν κλείσει έναν τουλάχιστον στόπερ έως τις αρχές Ιουνίου το αργότερο:

ΖΕΡΕΜΙ ΜΑΤΙΕ: Ο Ζερεμί Ματιέ σε αυτήν την χρονική περίοδο συζητάει για το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Αυτό που ζητάει λοιπόν είναι ένα κλειστό διετές και με καλές απολαβές (σ.σ. θυμίζουμε πως στην Σπόρτινγκ η αμοιβή του είναι πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ). Οι Πορτογάλοι του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο και όχι με τις απολαβές που θα τον έκαναν να δώσει θετική απάντηση και είναι είναι λοιπόν τα δύο σημεία - κλειδιά. Ο Γάλλος σέντερ μπακ αφήνει να εννοηθεί πως έχει κάνει την... αντιπρότασή του και περιμένει την Σπόρτινγκ. Είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί λογικά μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Τι του προσφέρει ο Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να προσφέρουν στον Γάλλο στόπερ συμβόλαιο τουλάχιστον ενός χρόνου (σ.σ. το συζητούν και για 2ο χρόνο) με συμβόλαιο με 1 με μαξ 1,1 εκατ. ευρώ.

Πιθανότητες απόκτησής του από τους Πειραιώτες: 30%

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΟΛΕΔΟ: Από τη Βραζιλία εδώ και μέρες έχει επιβεβαιωθεί η τουλάχιστον μία κρούση του Ολυμπιακού για τον Ροντρίγκο Μολέδο και η άρνηση της Ιντερνασιονάλ που δεν καλύπτεται ούτε από προσφορά 3 εκατ. ευρώ, ζητώντας τουλάχιστον 5. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον σύλλογό του δείχνει διάθεση παραμονής και να κλείσει με deal για καινούριο συμβόλαιο.

Τι του προσφέρει ο Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός προτίθεται να δώσει ακόμα και διετές συμβόλαιο με τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Πιθανότητες απόκτησής του από τους Πειραιώτες: 20%

ΜΑΡΤΙΝ ΣΚΤΡΕΛ: Ο 34χρονος διεθνής αμυντικός αξιώνει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και ενώ η Φενέρ δεν θα του δώσει καινούριο συμβόλαιο. Στην Τουρκία επιμένουν πάντως να δίνουν σαφείς πιθανότητες απόκτησης του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Γενικά προκύπτει πως ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητές του για τον εν λόγω μπακ.

Τι του προσφέρει ο Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι δίνουν διετές συμβόλαιο στον Μάρτιν Σκρτελ με τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ απολαβές τον χρόνο.

Πιθανότητες απόκτησής του από τους Πειραιώτες: ​35%

- Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα