Είδε Μπαρτσελόνα και Βαλβέρδε ο Μανιάτης (pic)

Gazzetta team
Είδε Μπαρτσελόνα και Βαλβέρδε ο Μανιάτης (pic)

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης βρέθηκε στη Βαρκελώνη την Τετάρτη (01/05), είδε από κοντά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ για το Champions League και σήμερα δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό και νυν των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε!

Οι «μπλαουγκράνα» συνέτριψαν με 3-0 τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά των «αστεριών», κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης, κάνοντας χαρούμενους τους οπαδούς τους, αλλά και λογής-λογής υποστηρικτές τους στην Ελλάδα, που φιλοξένησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε ως προπονητή των Πειραιωτών τη σεζόν 2008/09 και τη διετία 2010-2012.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, που έπαιξε με τα «ερυθρόλευκα» υπό τις οδηγίες του, ήταν μεταξύ των θεατών του αγώνα του Καμπ Νόου και την Πέμπτη (02/05) δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί το «μυρμήγκι» στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, «Ζοάν Γκαμπέρ» και να τον συναντήσει.

Μάλιστα οι δυο τους, μαζί με τον επί σειρά ετών βοηθό του Βαλβέρδε, Γιόαν Ασπιάθου έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία εμφανώς χαρούμενοι για το reunion. O Έλληνας άσος την ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Σήμερα είχα τη χαρά να δω και πάλι από κοντά τον προπονητή που με βοήθησε σημαντικά στην καριέρα μου! Σε ευχαριστώ για όλα μιστερ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα