Με Πέλκα, Ολιβέιρα και Άκπομ ο ΠΑΟΚ (vid)

Με Πέλκα, Ολιβέιρα και Άκπομ ο ΠΑΟΚ (vid)

Με Πέλκα, Ολιβέιρα και Άκπομ ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και ο Τσούμπα Άκπομ, επιστρέφουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τους τρεις παίκτες είναι στις αρχικές επιλογές του Λουτσέσκου για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επαναφέρει ουσιαστικά την ενδεκάδα με τη οποία ο «Δικέφαλος» πέρασε νικηφόρα από την Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με μοναδική διαφοροποίηση αυτή στην κορυφή της επίθεσης, όπου αντί του Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν ο Τσούμπα Άκπομ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την γνωστή τετράδα στην άμυνα (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια) μπροστά του. Ο Εβγέν Σάχοφ και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα αποτελέσουν το δίδυμο των εσωτερικών χαφ, με τον Πέλκα μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρεθούν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα αριστερά και ο Πέντρο Ενρίκε στα δεξιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα