ΠΑΟΚ: Δύο απουσίες, δύο επιστροφές για Ξάνθη

ΠΑΟΚ: Δύο απουσίες, δύο επιστροφές για Ξάνθη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δύο απουσίες, δύο επιστροφές για Ξάνθη

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα στην Ξάνθη. Μέσα οι Πέλκας και Ελ Καντουρί, έξω οι Μπίσεσβαρ (τιμωρημένος), Λημνιός (τραυματίας).

Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφουν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έλειψαν, λόγω τραυματισμών, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (31/3) στα Πηγάδια.

Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης που έγινε το πρωί του Σαββάτου (30/3) στην Τούμπα, απουσιάζουν ο τιμωρημένος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο τραυματίας Δημήτρης Λημνιός, ενώ δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια τραυματίες Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Η διακοπή τελείωσε. Το ίδιο και η ξεκούραση και η προετοιμασία. Την Κυριακή (31.03) στην Ξάνθη ξεκινάει το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το διάστημα που κρίνει τα πάντα. Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, μιας ολόκληρης ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ πέντε ματς πριν το φινάλε της Super League Σουρωτή βρίσκεται επτά βαθμούς μακριά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει κι οφείλει να συνεχίσει με την ίδια συγκέντρωση κι ένταση ως το τέλος. Μπροστά του άλλωστε, βρίσκεται μια από τις παραδοσιακά πιο δύσκολες δοκιμασίες του πρωταθλήματος, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Ξάνθη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένοΜπίσεσβαρ και τον τραυματία Λημνιό, αλλά επιστρέφουν οι Πέλκας, Ελ Καντουρί στη μεσοεπιθετική γραμμή που το τελευταίο διάστημα έχει… πληγεί από ατυχίες. Εκτός παραμένουν και οι μακροχρόνια τραυματίες Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ .

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την τελευταία προπόνηση στην Τούμπα είναι οι:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Πέλκας ,Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα