Όλα δείχνουν άλλο διαιτητή στα 20 λεπτά του ντέρμπι

Gazzetta team
Όλα δείχνουν άλλο διαιτητή στα 20 λεπτά του ντέρμπι

bet365

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί από το λεπτό που διακόπηκε και με άλλο διαιτητή, αφού δύσκολα μπορεί να οριστεί ξανά ο Γερμανός Φριτς.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποφάσισε την συνέχιση του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού από το λεπτό που πάρθηκε η απόφαση της διακοπής, το 70ο λεπτό.

Τώρα όμως, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, ο αγώνας θα ξεκινήσει με άλλο διαιτητή, και όχι τον Γερμανό Φριτς και των βοηθών του, αφού δύσκολα θα μπορεί να γίνει ξανά ορισμός τους για τα εναπομείναντα λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και Έλληνας διαιτητής, παρότι η απόφαση της ΚΕΔ είναι τα ντέρμπι να τα σφυρίζουν ξένοι ρέφερι, αφού είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα