ΠΑΟΚ: Ανέβασε ρυθμούς ο Λημνιός, μπήκε ο Καρέλης

ΠΑΟΚ: Ανέβασε ρυθμούς ο Λημνιός, μπήκε ο Καρέλης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανέβασε ρυθμούς ο Λημνιός, μπήκε ο Καρέλης

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός συμμετείχε σ’ ένα κομμάτι της προπόνηση της Πέμπτης (7/3) και από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, όπως συνέβη σήμερα με τον Νίκο Καρέλη.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Συγκέντρωση, προσήλωση στους στόχους και σκληρή δουλειά. Αυτή είναι τα στοιχεί με τα οποία έχει πορευτεί έως τώρα ο ΠΑΟΚ και έτσι συνεχίζει στην τελική ευθεία της σεζόν. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει Ατρομήτου έχει ρίξει το βάρος στον τομέα της τακτικής. Εκεί ήταν αφιερωμένο και το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Πέμπτης (07.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο και αγαπημένο κορόιδο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε με τον προπονητή στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ το άλλο έδωσε έμφαση στην αμυντική τακτική. Στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ελεύθερο δίτερμα 10 Vs 10.

Ο Δημήτρης Λημνιός συμμετείχε σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και μετά δούλεψε προληπτικά μόνος του, ενώ ο Νίκος Καρέλης μπήκε συμμετείχε σε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Ο Στέλιος Μαλεζάςέμεινε εκτός για λόγους προφύλαξης.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν τις θεραπείες τους, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Την Παρασκευή (08.03) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα