ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου και το «50-50» για Σάχοφ ή Ολιβέιρα που παραμένει

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου και το «50-50» για Σάχοφ ή Ολιβέιρα που παραμένει

bet365

Πως προσεγγίζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ποια είναι η απάντηση στο δίλημμα: Ολιβέιρα ή Σάχοφ! Οι μοιρασμένες πιθανότητες και το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Είθισται στην προπόνηση της Παρασκευής, δύο μέρες πριν από το εκάστοτε παιχνίδι, να προκύπτει η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπως είπε την Τετάρτη (6/2) στη Νέα Σμύρνη, έχει ένα δύο ερωτηματικά στο μυαλό του αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Τι έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου; Όχι, τίποτα φοβερές εκπλήξεις, άλλωστε θα ήταν τρελός να χαλάσει τη χημεία της ομάδας, που έχει φτάσει να είναι, μετά από 19 αγωνιστικές κι έχοντας ξεκινήσει με μείον δύο βαθμούς το πρωτάθλημα, έξι βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και στους συν 14 από την τρίτη στη βαθμολογία ΑΕΚ, από την οποία φέτος δεν έχασε μέσα-έξω, όπως δεν έχασε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον περασμένο Μάιο. Αφήστε, που φέτος δεν έχασε σε ΚΑΝΕΝΑ ντέρμπι…

Ο Λουτσέσκου δεν έχει κανένα λόγο να προσεγγίσει το ντέρμπι επηρεασμένος από το τι θέλει ή τι περιμένει να δει ο κόσμος στο χορτάρι. Θα βάλει την γνωστή ενδεκάδα και το μοναδικό, ουσιαστικά, ερωτηματικό που προκύπτει για το αρχικό σχήμα είναι ένα: Σάχοφ ή Ολιβέιρα;

Απάντηση δεν προέκυψε ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (8/2), όπου δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Ο Εβγέν Σάχοφ εμφανίζεται βελτιωμένος μέσα στο 2019, έχει ταιριάξει με τον Χοσέ Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, όσο λείπει ο τραυματίας Χοσέ Κάνιας, αλλά υπάρχει τώρα κι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Σωστά ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναρωτιέται και αιτιολογεί στο blog του: «Με Ολιβέιρα στο ντέρμπι της Τούμπας ή χωρίς;».

Ο Πορτογάλος μέσος έδειξε στο βαρύ τερέν της Νέας Σμύρνης τις μεγάλες αρετές του και προκαλεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ποιον εκ των δύο, Σάχοφ ή Ολιβέιρα, θα δώσει φανέλα βασικού. Οσοι τον γνωρίζουν, λένε, πως ακόμη και τώρα «οι πιθανότητες είναι 50-50»!

Οι υπόλοιπες θέσεις φαίνεται να έχουν «κλειδώσει», ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με την γνωστή τετράδα της άμυνας (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιείρίνια) μπροστά του, τον Μαουρίσιο να περιμένει τον παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή, τον Μπίσεσβαρ να έχει ξανά επιτελικό ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Άκπομ. Στα άκρα τον πρώτο λόγο έχουν Λημνιός και Ελ Καντουρί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα