Πανιώνιος: Υπέγραψε ο Μαξίμοβιτς έρχεται και ο Άρτσε

Gazzetta team
Πανιώνιος: Υπέγραψε ο Μαξίμοβιτς έρχεται και ο Άρτσε

bet365

Μετά του Μαξίμοβιτς ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και την απόκτησή του Άρτσε. Ξεκίνησε προπονήσεις ο Μασούρας.

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου με τον Σέρβο μεσοαμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ο 30χρονος άσος έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τους Νεοσμυρνιώτες και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Άρτσε, ο άλλοτε άσος της Βέροιας είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με τους «κυανέρυθρους» με τον Μεξικανό άσο να είναι το οκτάρι που επιθυμούσε ο Άκης Μάντζιος μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Ανδρούτσου.

Τέλος, ο Γιάννης Μασούρας έχει ενσωματωθεί ήδη με τους νέους του συμπαίκτες ξεκινώντας προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα