Ο ΠΑΟΚ ακόμη πιο κοντά στον Σβιντέρσκι!

Ο ΠΑΟΚ ακόμη πιο κοντά στον Σβιντέρσκι!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ ακόμη πιο κοντά στον Σβιντέρσκι!

bet365

O ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στη Γιαγκελόνια για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, τον οποίο περιμένει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αύριο στη Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στην Γιαγκελόνια για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι κι αν όλα κυλήσουν ομαλά στις τελικές διαπραγματεύσεις με την πολωνική ομάδα τον περιμένει το Σάββατο (19/1) στη Θεσσαλονίκη

Ο «Δικέφαλος» σύμφωνα με όσα αναφέρονται και στην Ιταλία, λόγω του ενδιαφέροντος που έχει δείξει η Τζένοα, ανέβασε το ποσό στα 3.000.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η ιταλική ομάδα φαίνεται να εξετάζει κι άλλες λύσεις επιθετικών, ένας εξ αυτών ο Μόισε Κιν της Γιουβέντους, ως τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Πιάτεκ, που θα παραχωρηθεί στη Μίλαν.

Ο δημοσιογράφος της «Corriere de la Spor», Αλφρέντο Πεντούλα, έγραψε στο twitter για τη νέα βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ που εκτός από τα 3 εκατ. ευρώ προσφέρει και μπόνους στην πολωνική ομάδα.

Ο 22χρονος Πολωνός επιθετικός βρίσκεται αυτό το διάστημα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Γιαγκελόνια στην Τουρκία, συμμετέχοντας στη μίνι προετοιμασία της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα