Δεν συμβιβάζεται με Σικαμπάλα ο Απόλλων

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δεν συμβιβάζεται με Σικαμπάλα ο Απόλλων

bet365

Σήμερα έφτασε ο Σικαμπάλα στην Αθήνα και είχε συζήτηση με τους διοικούντες την ομάδα, ζητώντας να επιστρέψει στη χώρα του, καθώς θέλει να γυρίσει στην Εθνική Αιγύπτου, με τον Απόλλωνα να του βάζει «απαγορευτικό».

Ο Αιγύπτιος έφτασε στην Ελλάδα και μετέφερε το αίτημά του στη διοίκηση της ομάδας του, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης του ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί και πως θα πρέπει να σεβαστεί το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Μεταξύ άλλων, του είπε πως έκανε ζημιά στην ομάδα, διότι με τη στάση του στερεί από το ρόστερ έναν παίκτη με ποιότητα, σε ένα χρονικό σημείο που ο Απόλλων Σμύρνης άρχισε να βελτιώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Το αν θα ξαναδούμε λοιπόν τον Σικαμπάλα με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Η ομάδα του ξεκαθάρισε πως η «πόρτα» της είναι ανοικτή, ενώ υπενθυμίζεται πως ήδη έχει δεχθεί ένα πρόστιμο. Όπως όλα δείχνουν, οι διαφορές των δυο πλευρών θα λυθούν στα δικαστήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα