ΠΑΟΚ: Ο Μπεργκ δεν «παίζει» μόνος του…!

ΠΑΟΚ: Ο Μπεργκ δεν «παίζει» μόνος του…!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Μπεργκ δεν «παίζει» μόνος του…!

bet365

Ο ΠΑΟΚ δε θα μείνει να ζει για πολύ στην σκιά του θέματος Πρίγιοβιτς. Πρέπει να «ζήσει» δίχως τον καλύτερο επιθετικό του, αφού πρώτα καταφέρει να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του…

Τα μεγάλα φαβορί Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr.

O ΠΑΟΚ κοιτάζει την επόμενη μέρα δίχως τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχοντας βγει στην αγορά αναζητώντας τον κατάλληλο επιθετικό για να χωρέσει «στα παπούτσια» του μέχρι σήμερα πρώτο σκόρερ του.

Οι παράγοντες του «Δικεφάλου» δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και δουλεύουν το θέμα της αντικατάστασης του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να έχει ανακοινωθεί και επίσημα από την Αλ Ιτιχάντ.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα επιθετικών την οποία επεξεργάζονται οι «ασπρόμαυροι» και σ’ αυτή ασφαλώς υπάρχει το όνομα του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην Ευρώπη και την αγαπημένη του Ελλάδα, το ίδιο και η οικογένεια του, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει τόσο τις απαιτήσεις της Αλ Αίν, όσο και του ποδοσφαιριστή (κυμαίνονται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο), ενώ το θέμα της ρήτρας του Παναθηναϊκού μπορεί να ξεπεραστεί με προσεκτικές κινήσεις.

Αν στον ΠΑΟΚ το αποφασίσουν μπορούν να προχωρήσουν και να τελειώσουν το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πάντως δεν «παίζει» μόνος του.

Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι στη λίστα το όνομα του Φακούντο Φερέιρα είναι ψηλά, αλλά ο Αργεντινός επιθετικός φαντάζει και η πιο δύσκολη περίπτωση απ’ όλες όσες έχουν εξεταστεί από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα έχει περιπλέξει τα πράγματα, δεν υπάρχει ο προπονητής που θα αποφασίσει οριστικά για το αν θέλει ή όχι τον Φερέιρα στην ομάδα, κάτι που το διαπίστωσαν και οι Γάλλοι της Νις, που επίσης έχουν χτυπήσει την πόρτα των «Αετών», αλλά δεν έχουν πάρει οριστική απάντηση.

Ο πρώην επιθετικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,2 εκατ. ευρώ, η Μπενφίκα συζητούσε μέχρι τώρα την παραχώρησή του ακόμη και με τη μορφή δανεισμού, με ένα «χαμηλό» buy out αλλά και μια υψηλή ρήτρα αγοράς κοντά στα 6-7 εκατ. ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο 27χρονος επιθετικός της Σεντ Ετιέν Ρόμπερτ Μπέριτς, που προ μηνών απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ενώ στο προσκήνιο επέστρεψε και η περίπτωση του Κλαούντιου Κεσέρου, ο οποίος πρόσφατα δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από το MLS και την ομάδα του Κολοράντο, αλλά ο πρώτος σκόρερ της Λουντογκόρετς επιθυμεί την παραμονή στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα