«Ο Πρίγιοβιτς υπογράφει στην Αλ Ιτιχάντ»! (pics)

«Ο Πρίγιοβιτς υπογράφει στην Αλ Ιτιχάντ»! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ο Πρίγιοβιτς υπογράφει στην Αλ Ιτιχάντ»! (pics)

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Άραβες, αναμένεται να ταξιδέψει στην Τζέντα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Σύσσωμος ο Τύπος στη Σαουδική Αραβία παρουσιάζει σήμερα «τελειωμένη» τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ και ο Γκάρι Ροντρίγκες θα είναι οι δύο τελευταίες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς ενισχύθηκε με τους Ντα Κόστα, Μαρσέλο και Σανόγκο.

«Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στη διοίκηση του συλλόγου έχουν ολοκληρωθεί οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και με την ομάδα του ΠΑΟΚ για την ένταξη του 28χρονου επιθετικού, με το ποσό να ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις», υποστηρίζει η «arriyadiyah.com».

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Πρίγιοβιτς να ταξιδεύει στην Τζέντα, μέσω Βελιγραδίου, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές πριν από τις υπογραφές που αναμένεται να γίνουν τη Δευτέρα (7/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα