Σέρβοι για Πρίγιοβιτς: «Η ρήτρα δένει τα χέρια του ΠΑΟΚ»

Σέρβοι για Πρίγιοβιτς: «Η ρήτρα δένει τα χέρια του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σέρβοι για Πρίγιοβιτς: «Η ρήτρα δένει τα χέρια του ΠΑΟΚ»

bet365

Ένα ακόμη δημοσίευμα από την Σερβία έρχεται να προστεθεί στον κρίκο της αλυσίδας αναφορικά με το μέλλον του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ παραμένει στο προσκήνιο.

Μπορεί ορθά κοφτά ο Γιώργος Σαββίδης να ξέκοψε κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του πρώτου σκόρερ της ομάδας, ωστόσο στη Σερβία τα δημοσιεύματα γύρω από τον 29χρονο Σέρβο σέντερ φορ δίνουν και παίρνουν.

Σήμερα ήταν η σειρά της «telegraf» να επικαλεστεί δικές της πληροφορίες σχετικά με το μεταγραφικό σήριαλ επισημαίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ δε θέλει να πουλήσει τον πρώτο σκόρερ και καλύτερο επιθετικό της ομάδας, αλλά η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς, δένει τα χέρια του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον «πόλεμο» που ξέσπασε στο διαδίκτυο ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Αλ Ιτιχάντ, με αφορμή τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σέρβος ποδοσφαιριστής και η οποία συγκέντρωσε σχεδόν 10.000 σχόλια!

Οι Σέρβοι καταλήγουν λέγοντας πως ο συμπατριώτης τους επιθετικός θα ήθελε μια μεταγραφή που θα του δώσει ένα συμβόλαιο με πολλά μηδενικά, χωρίς το τελευταίο να είναι κοντά στην πραγματικότητα, καθώς ο Πρίγιοβιτς έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας πως αυτό το διάστημα δεν επιθυμεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα