ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οι επόμενοι που αποχωρούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι επόμενοι που αποχωρούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι επόμενοι που αποχωρούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τους Κακούμπα και Μυστακίδη, την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να δουν και οι Κάστρο, Κούζικ και Λουκίνας από την στιγμή που δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων λόγω εορτών αλλά κι εξαιτίας του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου αναγκάζει τις ομάδες να ξεκινάνε ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει του Ιανουαρίου. Μία από αυτές είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

Οι Ηπειρώτες ήταν από τις ομάδες που το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι με τους διοικούντες να κάνουν δεκτές όλες τις εισηγήσεις του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

Μετά από έξι μήνες και στον ΠΑΣ ετοιμάζονται να ενισχυθούν στις θέσεις του αριστερού μπακ, ενώ ψάχνουν και για οκτάρι αλλά και για εξτρέμ. Παράλληλα ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποδεσμεύσεις για όσους δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα και δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ο πρώτος που άνοιξε τον χορό των αποδεσμεύσεων ήταν ο Άλεξ Κακούμπα ο οποίος αποχώρησε από τα Γιάννενα με μόλις πέντε συμμετοχές. Ακολούθησε ο Γιάννης Μυστακίδης ο οποίος είχε παραγκωνιστεί το τελευταίο διάστημα από τον Γιάννη Πετράκη ο οποίος έδειχνε να μην τον υπολογίζει καθόλου κι έτσι τερματίστηκε ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που ο Ρεθυμνιώτης είχε αποφασίσει να μην τον χρησιμοποιεί καθόλου. 

Οι αποχωρήσεις όμως δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ αφού οι επόμενοι που βρίσκονται στην μαύρη λίστα του Γιάννη Πετράκη είναι οι Κάστρο, Κούζικ και Λουκίνας οι οποίοι επίσης δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους με αποτέλεσμα να είναι εκτός πλάνων εδώ και καιρό του τεχνικού των Ηπειρωτών και αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.