Πάντα δίπλα στην Ι.Μ. Νικαίας η ΠΑΕ Ολυμπιακός (vid)

Πάντα δίπλα στην Ι.Μ. Νικαίας η ΠΑΕ Ολυμπιακός (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πάντα δίπλα στην Ι.Μ. Νικαίας η ΠΑΕ Ολυμπιακός (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός για άλλη μία χρονιά στέκεται στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να εκπροσωπεί τους παίκτες των Πειραιωτών στην εκδήλωση στήριξης.
Η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν σταματά ποτέ. Κάθε ημέρα του χρόνου, όχι μόνο τούτες τις Άγιες ημέρες, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη. Εν προκειμένω ήταν η προσφορά των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ολυμπιακού στην Ι.Μ. Νικαίας, η οποία διανέμει συσσίτια και δώρα, σε περισσότερες από 200 οικογένειες καθημερινά. Περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι τον μήνα, λαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, αλλά και δώρα (για τα μικρά παιδιά), προκειμένου να τα βγάζουν πέρα στην καθημερινότητά τους. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα εκεί και προσφέρει, σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.
Η ομάδα έδωσε, δια αντιπροσωπείας, το παρών, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Νικαίας. Παρόντες, δίπλα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιο, τον πατέρα Δημήτριο, τον πατέρα Γεώργιο και όλους τους ιεροδιακόνους της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας, ήταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Λευτέρης Χουτεσιώτης, καθώς και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας. Αμφότεροι στάθηκαν στο πλευρό των ιερωμένων, διανέμοντας τσάντες με τα απαραίτητα. Τσάντες, οι οποίες για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δυσκολεύονται να έχουν τα προς το ζην, είναι τόσο, μα τόσο σημαντικές. «Κοντά μας είναι ο Ολυμπιακός! Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και προσφορά! Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ειρήνη για όλο τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης.
«Θα ήθελα, αρχικά, να πω ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, αλλά και μεγάλη μου χαρά, να βρίσκομαι κοντά σε αυτές τις οικογένειες, αυτές τις Άγιες ημέρες, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό μας, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να περάσουν όμορφα τις γιορτές τους, με υγεία, αγάπη, ειρήνη. Να έχουν ένα χαρούμενο νέο έτος και να είναι πάντοτε τα σπίτια τους γεμάτα», τόνισε από την πλευρά του ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. «Εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά. Μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξιο, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στεκόμαστε δίπλα σας, όχι μόνο αυτές τις Άγιες ημέρες. Αλλά και γενικότερα, ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης, είναι 365 ημέρες τον χρόνο δίπλα στον κόσμο. Να είστε καλά, ευτυχισμένο το 2019 και καλές γιορτές σε όλους», ήταν τα λόγια του κ. Δομένικου Μασούλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα