Κερδίζει πόντους ο Πάντελιτς (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Κερδίζει πόντους ο Πάντελιτς (vid)

bet365

Ο 25χρονος Σέρβος χαφ της Ράντνικ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα
Δεδομένο είναι στον ΠΑΣ πως τον Γενάρη θα προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ τους και μία θέση που «ψάχνονται» στα Γιάννινα είναι εκείνη του άξονα, στο «8αρο-10αρο». Ο Κάστρο που αποκτήθηκε το καλοκαίρι δεν έχει πείσει και είναι πιθανό να αποχωρήσει και εσχάτως στον «Αγιαξ της Ηπείρου» κερδίζει πόντους η περίπτωση του Ντούσαν Πάντελιτς. Πρόκειται για τον 25χρονο μέσο της Ράντνικ, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν μετρά 20 συμμετοχές και 3 γκολ στην πρώτη κατηγορία της χώρας του και θεωρείται από τα «βαριά χαρτιά» της.
Ο Σέρβος χαφ έγινε επαγγελματίας στη Ραντ το 2011, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Βόζντοβατς και Νάπρεντακ και πλέον, είναι πιθανό να τον δούμε στα μέρη μας με τη φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου», καθώς ο Γιάννης Πετράκης φαίνεται πως επιθυμεί να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα