Ξανά ενοχλήσεις ο Νέιρα

Ξανά ενοχλήσεις ο Νέιρα

Δημήτρης Ρούσσος
Ξανά ενοχλήσεις ο Νέιρα

bet365

Με τον Χουάν Νέιρα ξανά στα «πιτς» λόγω ενοχλήσεων, ο ΟΦΗ καλείται να αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/11, 19:30) με τον Λεβαδειακό.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι Κρητικοί έχασαν την ευκαιρία τους να πάρουν τη νίκη απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος (0-0), με την απογοήτευση πάντως να μπαίνει γρήγορα στο περιθώριο, μιας και ο επόμενος αγώνας δεν αργεί, έχοντας την ίδια σημασία.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (5/11) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο όσοι παίκτες αγωνίστηκαν και στα 90' στην αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Εξαίρεση αποτέλεσαν οι τραυματίες Μεγιάδο και Παπαστεριανός, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όπως και ο Νέιρα, που έφυγε με ενοχλήσεις από το Γεντί Κουλέ μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που επανήλθε απέναντι στον Απόλλωνα μετά από απουσία ενός μήνα, αντιμετωπίζει ξανά μυικό πρόβλημα και προστατεύθηκε, ώστε να φανεί αν θα βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Βοιωτίας.

Εξάλλου σ' εκείνο το παιχνίδι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών οι Βουό και Ποτουρίδης, με το «απουσιολόγιο» του Έλληνα προπονητή να αναμένεται για ακόμη μια φορά... γεμάτο.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (6/11, 12:00) στο ΒAK.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα