Απογοήτευση, αλλά και ψυχραιμία στον ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα (pics)

Απογοήτευση, αλλά και ψυχραιμία στον ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Απογοήτευση, αλλά και ψυχραιμία στον ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα (pics)

bet365

Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης έφερε τη σχετική κατήφεια στις τάξεις του ΟΦΗ, αφού το παιχνίδια αποτελούσε πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα να ανέλθει βαθμολογικά.

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αποτέλεσε το σημείο καμπής για τη σεζόν του ΟΦΗ, ειδικά αν στο τέλος η προσπάθεια δικαιωθεί και μείνει ο σύλλογος σχετικά εύκολα στην κατηγορία. Το γκολ του Βουό πανηγυρίστηκε για πολλούς λόγους, αφού όπως παραδέχθηκαν οι ίδιοι οι παίκτες πολλάκις έκτοτε γύρισε τον «διακόπτη» της ψυχολογίας και βελτίωσε την κατάσταση σε όλα τα επίπεδα.

Η παράλληλη άφιξη Μπούση στην Κρήτη, όπου βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα, «τρέχοντας» πλήθος ζητημάτων σχετικά με τον σύλλογο κι απολαμβάνοντας την καθημερινότητα της ομάδας, έχουν βάλει τον σύλλογο σε τροχιά ανόδου βαθμολογικά και βελτίωσης της εικόνας της στο γήπεδο.

Το παιχνίδι με τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης αποτελούσε την απόλυτη ευκαιρία για μια ακόμα νίκη, ξανά μπροστά στον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, που έδωσε ξανά το «παρών» στο Γεντί Κουλέ, ώστε ο σύλλογος του Ηρακλείου να ανέλθει ακόμα περισσότερο στον πίνακα. Το «τρίποντο» ωστόσο δεν ήρθε (0-0), γεγονός που απογοήτευσε τους «μελανόλευκους», όπως φάνηκε στο φινάλε.

Ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν περιμένει... θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Στα πρόσωπα των παικτών ωστόσο δεν μπορούσε παρά να αποκαλύπτεται η στεναχώρια για μια ισοπαλία απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε πανηγυρίσει βαθμό μέχρι την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του βέβαια μετά το παιχνίδι ο Νίκος Παπαδόπουλος υπογράμμισε τα προφανή, ότι δηλαδή είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και παρά την ευκαιρία που πήγε χαμένη, η ομάδα προσπάθησε κι έχει τον τρόπο και τον χρόνο να βελτιωθεί.

Ο πολύπειρος προπονητής γνωρίζει καλά πως οι παίκτες του δουλεύουν σωστά και προσπαθούν και ίσως η κατάσταση αυτή ευεργετήσει την ομάδα του, που ίσως χρησιμοποίησε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα απ' όσο θα έπρεπε, δίχως απαραίτητα να σημαίνει αυτό πως αντίστοιχα αποτελέσματα, όπως αυτό με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», θα αποτελούν αποτυχία για την ομάδα.

Ο χρόνος θα δείξει αν οι εμπειρίες της σεζόν θα αξιοποιηθούν προς όφελος μιας ομάδας, που έχει όλα τα εχέγγυα, αλλά και την ασφάλεια σε διοικητικό επίπεδο πλέον, ώστε να πετύχει τον σκοπό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα