Στο 44,24% οι ονομαστικές μετοχές του Γιάννη Αλαφούζου

Στο 44,24% οι ονομαστικές μετοχές του Γιάννη Αλαφούζου

Νίκος Αθανασίου
Στο 44,24% οι ονομαστικές μετοχές του Γιάννη Αλαφούζου

bet365

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε πως εγκρίνει την αλλαγή στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στο όνομά του το 44,24% της εταιρίας. Το υπόλοιπο ως γνωστόν, ανήκει στην Sortivo.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κάλυψε κατά μεγάλο μέρος την ΑΜΚ που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τα περισσότερα χρήματα να μπαίνουν ονομαστικά από τον ίδιο και όχι από την εταιρία συμφερόντων του με την ονομασία Sortivo. Το απόγευμα της Πέμπτης, η ΕΕΑ ανακοίνωσε πως εγκρίνει αυτή την αλλαγή στο μετοχολόγιο της «πράσινης» ΠΑΕ και πλέον ο Αλαφούζος έχει στο όνομά του το 44,24% του «τριφυλλιού». Ένα ποσοστό της ίδιας τάξης ανήκει περίπου στην Sortivo ενώ πλέον είναι ελάχιστο το ποσοστό της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», η οποία ανοίγει λογαριασμούς ώστε να συμμετάσχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και το σωματείο να αποκτήσει και πάλι δύναμη στο εσωτερικό της εταιρίας.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει το εξής:

«2. Άδεια 69Α
- ΠΑΕ Α.Ο. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ιωάννης Αλαφούζος (20,40%) σύνολο (44,24%)
ΧΟΡΗΓΕΙ».

Να υπενθυμίσουμε πως στον τελευταίο έλεγχο της Grand Thornton το μετοχολόγιο της ΠΑΕ είχε ως εξής:

Sortivo 55,78%

Aλαφούζος 19,70%

Συμμαχία 12, 29%

Α.Ο 10%

ΛΟΙΠΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ 2,23%

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα