Δύσκολα θα προλάβει ο Μάνταλος τον Απόλλωνα

Gazzetta team
Δύσκολα θα προλάβει ο Μάνταλος τον Απόλλωνα

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου (20/10) με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη παραμένουν παρά την διακοπή του πρωταθλήματος. Μπορεί ο Πόντσε να είναι πλέον έτοιμος, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τους υπόλοιπους τραυματίες.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, και την Δευτέρα έκανε ξανά ατομικό κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Αντίθετα, σε καλύτερη θέση βρίσκεται ο Οικονόμου ο οποίος ανεβάζει στροφές, αλλά θα προτιμηθεί να μείνει και αυτός εκτός για να προφυλαχθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα