Η επόμενη «μέρα» στον πάγκο της Λαμίας

Δημήτρης Ρούσσος
Η επόμενη «μέρα» στον πάγκο της Λαμίας

bet365

Μάκης Χάβος, Μιχάλης Γρηγορίου και Γιώργος Παράσχος αποτελούν τα ονόματα που συνθέτουν το τοπίο, αναφορικά με την αντικατάσταση του Μπάμπη Τεννέ.

«Γεμάτη» ήταν η σημερινή ημέρα (4/9) στη Φθιώτιδα, με τον Μπάμπη Τεννέ να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, μετά το «βαρύ» κλίμα που είχε διαμορφωθεί από την κακή εκκίνηση της ομάδας στη Super League.

Οι ήττες από Άρη (0-3) και Παναθηναϊκό (3-1) έφεραν αμφισβήτηση για τον Έλληνα τεχνικό και τελικά η μη «κάλυψή» του από τη διοίκηση έφεραν την παραίτησή του το απόγευμα της Τρίτης.

Πλέον αναζητείται ο διάδοχός του, με τη διοίκηση της Λαμίας να έχει ήδη «πιάσει» δουλειά για τον επόμενο που θα κάτσει στον «πολυθρόνα» του προπονητή του συλλόγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μάκης Χάβος, ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο Γιώργος Παράσχος έχουν δεχθεί κρούση από τον σύλλογο, με τον πρώτο να προβάλλει ως φαβορί, όμως ακόμα τίποτα να μην έχει ξεκαθαρίσει.

Συγκεκριμένα, με τον πρώην τεχνικό του Παναιτωλικού έγιναν διερευνητικές επαφές τις προηγούμενες ημέρες, δίχως ωστόσο οι συζητήσεις να καταλήξουν σε συμφωνία. Πλέον οι συζητήσεις αναμένεται να προχωρήσουν, με την περίπτωσή του να «παίζει» δυνατά.

Εξάλλου, κρούση έγινε και στον Μιχάλη Γρηγορίου, προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του τέως προπονητή του Πανιώνιου. Ο ίδιος έλαβε υπόψιν του το ενδιαφέρον του συλλόγου, δίχως να υπάρχει κάτι παραπάνω.

Τέλος, σαν λύση παίζει και το όνομα του Γιώργου Παράσχου. Ο 66χρονος προπονητής δεν βρίσκεται σε ομάδα, μετά την περσινή του παρουσία στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο η περίπτωσή του μάλλον βρίσκεται πιο πίσω, καθώς δεν φαίνεται να «καίγεται» να επιστρέψει στους πάγκους. Φυσικά αυτό είναι κάτι που θα φανεί και στην πορεία, αφού ακόμα οι επαφές έχουν περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα και δεν έχει υπάρξει κάτι «χειροπιαστό».

Μένει να φανεί αν ο διάδοχος του Τεννέ είναι κάποιος εκ των παραπάνω ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα