Επανέρχεται για Ευαγγέλου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Επανέρχεται για Ευαγγέλου ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να επανέλθει για τον Στέφανο Ευαγγέλου παρότι πλέον δεν παίζει μόνος του αφού πλέον στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι και η Λαμία.

Τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και στον ΠΑΣ Γιάννινα τρέχουν για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους με την απόκτηση ενός επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Πέδρο Κόντε, αλλά κι ενός αμυντικού ο οποίος θα συμπληρώσει την τετράδα των στόπερ.

Ένα όνομα που είχε εξεταστεί ήταν αυτό του Στέφανου Ευαγγέλου ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Στον ΠΑΣ ήθελαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την εύρεση ενός κεντρικού αμυντικού που μαζί με τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Σκόνδρα θα αποτελούσαν την τετράδα των στόπερ και αποφάσισαν πως ο Ευαγγέλου μπορεί να συμπληρώσει την τετράδα αυτή.

Και αυτό γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι στις οικονομικές δυνατότητες των Ηπειρωτών για την θέση αυτή, ενώ ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάστηκαν ήταν τόσο το νεαρό της ηλικίας του, όσο και το γεγονός ότι έχει κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, κάτι πολύ σημαντικό.

Για τον λόγο αυτό στον ΠΑΣ αποφάσισαν να κινηθούν ξανά για την περίπτωσή του παρότι αυτή την στιγμή δεν παίζει μόνος του αφού ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και η Λαμία. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος το θέμα θα έχει λήξει θετικά ή αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα