Στο Καυτανζόγλειο το Άρης-ΑΕΛ

Gazzetta team
Στο Καυτανζόγλειο το Άρης-ΑΕΛ

bet365

Όπως ανακοίνωσε η Super League, το παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά στο Καυτανζόγλειο, λόγω έργων στην έδρα των «κίτρινων».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Άρης «τρέχει», ώστε να ετοιμάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το γήπεδό του για το πρωτάθλημα, ωστόσο αναγκάζεται να παίξει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του μακριά απ' αυτό.

Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες, που έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Έτσι, οι «κίτρινοι» ζήτησαν και η Super League συναίνεσε, ώστε να υποδεχθούν την ερχόμενη Κυριακή την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΛ στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (αντί του "Κλ. Βικελίδης"), την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:15».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα