Βιεϊρίνια: Ενοχλήσεις ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Ενοχλήσεις ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: Ενοχλήσεις ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (25/6) και δε θα πάρει μέρος στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης (26/6) κόντρα στην U23 της Γάνδης.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον δεξί δικέφαλο ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ στο τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης στο Χορστ της Ολλανδίας, υποχρεώνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αφήσει εκτός του αυριανού φιλικού αγώνα απέναντι στην U23 της Γάνδης.

Το ευχάριστο είναι ότι η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Βιεϊρίνια, μετά το τέλος της προπόνησης, δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα