Πέρασε από ιατρικά, στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Γκερέρο

Πέρασε από ιατρικά, στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Γκερέρο

Δημήτρης Τομαράς
Πέρασε από ιατρικά, στα γραφεία του Ολυμπιακού ο Γκερέρο

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους». Τριετές συμβόλαιο και 400.000 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του.

Για παιχνίδια… επιπέδου, SportingBet. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας και σε άλλα πολλά, η πλατφόρμα σου είναι SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, την μεταγραφή του οποίου αποκάλυψε το Gazzetta.gr, πάτησε Ελλάδα και ήδη ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις. Πλέον βρίσκεται στα γραφεία των Πειραιωτών για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του, ώστε στην συνέχεια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες, ενώ οι απολαβές του θα είναι 400.000 ευρώ ετησίως. Οι ανακοινώσεις μπορεί να προκύψουν ακόμα και σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα