Η υπόθεση Μολέδο και το αραβικό ενδιαφέρον για τον Λέμα

Η υπόθεση Μολέδο και το αραβικό ενδιαφέρον για τον Λέμα

Η υπόθεση Μολέδο και το αραβικό ενδιαφέρον για τον Λέμα

bet365

Ανοιχτό παραμένει το... παράθυρο για συμφωνία του Ολυμπιακού σχετικά με την απόκτηση του Μολέδο και ίσως τα πάντα κριθούν στα μέσα Ιουνίου ενώ ο Λέμα έχει ελκυστική πρόταση από ομάδα της Αραβίας.
Κάτι που συνεχίζει να ισχύει για τον Ροντρίγκο Μολέδο και τον πειραϊκό σύλλογο. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι παραμένουν στο... κόλπο για την απόκτηση του έμπειρου σέντερ μπακ της Ιντερνασιονάλ και το... αγκάθι παραμένει ο σύλλογός του καθώς με τον παίκτη τα έχουν βρει. Αυτό που προκύπτει είναι ότι στα μέσα του Ιουνίου θα κριθούν όλα για την περίπτωσή του. Διαρρέεται ότι υπάρχει η περίπτωση ο Μολέδο να είναι εδώ εκείνη την περίοδο για διακοπές στην Αθήνα. Από την άλλη για τον Κριστιάν Λέμα - που απασχόλησε έντονα πρόσφατα τον Ολυμπιακό - η πορτογαλική O' Jogo αναφέρει την πληροφορία ότι έχει μία πολύ καλή πρόταση από σύλλογο της Αραβίας. Γενικότερα πάντως ο Αργεντίνος στόπερ έχει αρκετές κρούσεις ενώ μιλάμε για παίκτη που έχει απορρίψει τουλάχιστον δύο φορές την Μπενφίκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα