Ο... φευγάτος Ένγκελς και ο Λέμα

Ο... φευγάτος Ένγκελς και ο Λέμα

Ο... φευγάτος Ένγκελς και ο Λέμα

bet365

Ο Μπιορν Ένγκελς συνεχίζει να είναι υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό ενώ στο Λιμάνι δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον Αργεντίνο στόπερ Κριστιάν Λέμα...

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Ιταλία, αν ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βέλγος με τα μέχρι στιγμής δεδομένα εξακολουθεί να είναι δύσκολο να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Για τον Ένγκελς υπάρχουν οι επιλογές των Αγγλίας και Βελγίου.

Πέραν τούτου ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Αργεντίνου στόπερ Λέμα. Μία περίπτωση βέβαια που έχει δεδομένες δυσκολίες από την στιγμή που υπάρχουν στο... κόλπο ομάδες σαν την Σεβίλλη. Για το κέντρο της άμυνας συνεχίζει να υπάρχει πάντως η λύση του Μολέδο παρότι πηγές κοντά στον πειραϊκό σύλλογο εμμένουν στο ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και που σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα