Σούπερ Λιγκ: Σκέψεις για να «σπάσει» το πρόγραμμα

Γιώργος Ντυμένος
Σούπερ Λιγκ: Σκέψεις για να «σπάσει» το πρόγραμμα

bet365

Υπάρχουν... τάσεις ώστε την τελευταία αγωνιστική να μην γίνουν όλα τα ματς την ίδια ημέρα και ώρα

Επίσημα στο αποψινό πρόγραμμα δεν υπάρχει κάποιο ματς που να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Για να μην παρεξηγούμαστε, βαθμολογικό λέμε όχι ουσιαστικό. Την επόμενη αγωνιστική όμως και ανάλογα με τα αποψινά αποτελέσματα, είναι πιθανό να προκύψουν ζευγάρια όπου και τυπικά – δηλαδή βαθμολογικά – δεν θα υπάρχει εκατέρωθεν ενδιαφέρον. Ετσι το δικό τους αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει κάποια άλλη αναμέτρηση. Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν στα σκαριά σκέψεις ώστε να μην γίνουν όλα τα παιχνίδια την ίδια ώρα – ίσως και μέρα – ώστε να «σπάσει» το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα