Ενημερώθηκε η FIFPro για την υπόθεση Βέμερ!

Ενημερώθηκε η FIFPro για την υπόθεση Βέμερ!

Ενημερώθηκε η FIFPro για την υπόθεση Βέμερ!

bet365

Στην αντεπίθεση πέρασε η πλευρά του Γενς Βέμερ σχετικά με την πρόθεση του Παναθηναϊκού έστω και εκπρόθεσμα να εξοφλήσει τον Γερμανό σε 36 δόσεις και να πάρει πίσω το -3!

Στον Παναθηναϊκό έστω και καθυστερημένα αποφάσισαν να καταβάλουν το ποσό των 50.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε ληξιπρόθεσμη δόση του διακανονισμού που είχε γίνει με τον Γερμανό άσο.

Πρόκειται για κίνηση τακτικής, αφού οι «πράσινοι» δεν σκοπεύουν να πληρώσουν το συνολικό ποσό που αντιστοιχεί στο συμβόλαιο του Γερμανού μπακ (497.000 ευρώ) αλλά τις δόσεις που είναι ληξιπρόθεσμες προκειμένου να αποφευχθεί η αφαίρεση των τριών βαθμών.

Στο πλαίσιο αυτό προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου είχε μάλιστα συνάντηση με τον ομόλογο του στην ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Οι «πράσινοι» ουσιαστικά ζητούν την επέκταση τον δόσεων από 10 δόσεις σε 36 προκειμένου να εξοφλήσουν τον Βέμερ.

Η συγκεκριμένη πρόθεση, αλλά και οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς από την στιγμή που έχει επιδικαστεί όλο το ποσό έχει προκαλέσει την αντίδραση της πλευράς του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο ατζέντης του Γενς Βέμερ, Ναθαναήλ Λεμονάκης μάλιστα πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς το πρωί της Τετάρτης (18/4) μετέβη στα γραφεία της FIFPro (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών) και ενημέρωσε την διοίκηση, αλλά και το νομικό τμήμα της ομοσπονδίας για τις ενέργειες που κάνει ο Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στη FIFPro με επικεφαλής τον πρόεδρο Tέο Φαν Σέγκελεν παρακολουθούν στενά την υπόθεση και αν κριθεί σκόπιμο θα παρέμβουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα