Οι... εξαιρέσεις των Προτό, Ρομαό, Καρίμ, Κούτρη και Ταχτσίδη

Οι... εξαιρέσεις των Προτό, Ρομαό, Καρίμ, Κούτρη και Ταχτσίδη

Δημήτρης Τομαράς
Οι... εξαιρέσεις των Προτό, Ρομαό, Καρίμ, Κούτρη και Ταχτσίδη

bet365

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει την διάθεση να διώξει πάνω από το 50% του ρόστερ, ωστόσο υπάρχουν και παίκτες που δεν βρίσκονται στην black list για τη νέα χρονιά. Το post Καραπαπά.
Από τους ξένους μόνο ο Σίλβιο Προτό είναι ουσιαστικά αυτός που... σώζεται καιρό τώρα. Δεν έχει καμία σχέση σε επίπεδο νοοτροπίας με αρκετούς ακόμα παίκτες του Ολυμπιακού ή εάν θέλετε τους περισσότερους. Ίσως σε αυτήν την κατηγορία να μπαίνει και ο Ρομαό, εκ των αρχηγών του συλλόγου αλλά και ο Ανσαριφάρντ. Από Έλληνες εκείνοι που έμειναν να προσπαθούν περισσότερο το τελευταίο διάστημα ήταν οι Κούτρης και Ταχτσίδης. Συνολικά πάντως η διάθεση των διοικούντων είναι να... χαιρετήσει πάνω από το 50% του υπάρχοντος ρόστερ.
Από μέρους του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε μετά την παρουσία Μαρινάκη στον Ρέντη: «Ο ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ξέρει να χτίζει και να νικά... Η αυτοκρατορία ξεκινάει την αντεπίθεση...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα