Επιμένει για GREXIT ο Χούμπελ, deadline μέχρι Μάιο!

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένει για GREXIT ο Χούμπελ, deadline μέχρι Μάιο!

bet365

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ έχει ενημερώσει ότι θα δώσει εισήγηση για GREXIT σε FIFA / UEFA με την ΕΠΟ να έχει deadline μέχρι τον Μάιο, οπότε και θα συνεδριάσει το αρμόδιο συμβούλιο των Εθνικών Ομοσπονδιών!

Ραγδαίες οι εξελίξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Η εισήγηση του Αυστριακού Χέρμπελ Χούμπελ είναι αρνητική και σηματοδοτεί μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Και αυτό διότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ εκ μέρους της FIFA σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει εισηγηθεί GREXIT και εμμένει ως προς αυτό. Είναι άλλωστε και το πιο πιθανό σενάριο με βάση τα όσα σας έχουμε μεταφέρει από νωρίς το μεσημέρι.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το αρμόδιο συμβούλιο της FIFA (σ.σ. των Εθνικών Ομοσπονδιών) που θα συνεδριάσει πιθανότατα μέσα στον Μάιο (σ.σ. μέχρι τα τέλη του) για να αποφασίσει εάν θα κάνει δεκτή ή όχι την εισήγηση του Αυστριακού. Βέβαια με τα υπάρχοντα δεδομένα οι πιθανότητες είναι κατά της Ελλάδας... Οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες ζητούν συγκεκριμένα πράγματα, που έχουμε επισημάνει και τις δέσμες μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας, για τις εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων που δημιουργούν προβλήματα αλλά και για την πιο γρήγορη και σωστή απονομή δικαιοσύνης. Η ΕΠΟ έχει κάνει κάποιες προτάσεις αλλά τελικές αποφάσεις δεν υπάρχουν. Το deadline λοιπόν δείχνει να είναι έως τον Μάιο και το GREXIT συνεχίζει να είναι πιο κοντά από ποτέ...

- Η πρόταση για μία νέα Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ έχει τεθεί επί τάπητος αλλά δεν συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα