Ομόφωνα... ολοταχώς για επανέναρξη! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ομόφωνα... ολοταχώς για επανέναρξη! (pics)

bet365

Oι σύλλογοι της Superleague στο Δ.Σ του συνεταιρισμού που ολοκληρώθηκε αποφάσισαν ομόφωνα να εισηγηθούν στον Γιώργο Βασιλειάδη την επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Μαρούσι και σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Η συνάντηση «κορυφής» της Superleague Σουρωτή φαίνεται πως αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την 26η αγωνιστική. Αναμένεται να εκδοθεί και ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή, ενώ το αποτέλεσμα της συνάντησης περιμένει και ο τελευταίος, για να πάρει τις αποφάσεις του.

Εξάλλου, το παιχνίδι που παραμένει ως εκκρεμότητα από την 25η αγωνιστική, μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης στους Ζωσιμάδες, αυτό θα διεξαχθεί αν αποφασιστεί και δώσει το «ΟΚ» ο Βασιλειάδης, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Μείνετε συντονισμένοι στο gazzetta.gr για τις εξελίξεις, όπως αυτές θα προκύψουν από το συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Διαβάστε ακόμα: «Χαμός» στη Λίγκα με Καραπαπά και Γκαγκάτση!

ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας για τον προγραμματισμό του Δ.Σ:

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού - τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.

Από τις 13:30 ξεκίνησε η προσέλευση των εκπροσώπων των συλλόγων στα γραφεία της Superleague στο Μαρούσι. Έξω από το κτίριο βρέθηκαν εξαρχής δυο περιπολικά για παν ενδεχόμενο, ενώ πραγματοποιούταν ενδελεχής έλεγχος σε όποιον έμπαινε.

Για τη Superleague παρίστανται φυσικά στο συμβούλιο ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης. Παράλληλα, παρόντες είναι και μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν στη σύσκεψη των συλλόγων της Superleague ο Γιάννης Βρέντζος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, o αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Παύλου, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς και ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Για τον ΠΑΟΚ, το «παρών» έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης και την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο ομότιτλος του και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον συνεταιρισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης.

Εξάλλου, παρόντες είναι ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας και ο πρόεδρος των Αγρινιωτών, Μάκης Μπελεβώνης, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αλέξης Κούγιας και ο αντιπρόεδρος και Δ/Σ Σωτήρης Μάρκου για την ΑΕΛ, ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού, Λάμπρος Μπαλόκας και ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Λαμίας, Σάκης Τσικνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα