Ή αλλάζουμε ή... βουλιάζουμε!

Δημήτρης Τομαράς
Ή αλλάζουμε ή... βουλιάζουμε!

bet365

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει στην πιο κομβική εβδομάδα του με Δ.Σ. Λίγκας την Δευτέρα, αναμονή κρίσιμων δικαστικών αποφάσεων και τον κίνδυνο του GREXIT να εξακολουθεί να υφίσταται!
Παράταση στην αγωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπαίνει όμως όπως όλα δείχνουν στην πιο κρίσιμη εβδομάδα του!!! Με Δ.Σ. στην Super League στις 14.00 την Δευτέρα, αναμονή για το εάν θα πέσουν ή όχι υπογραφές απ' όλους στο έγγραφο Βασιλειάδη για συγκεκριμένες δέσμες μέτρων, νέα σειρά επαφών όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να βρεθούν λύσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου, μεγάλο κίνδυνο GREXIT αλλά και αναμονή δικαστικών αποφάσεων!
- Θυμίζουμε ότι υπάρχουν τα εξής ανοιχτά δικαστικά μέτωπα:
- Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Εκδικάστηκε για πρώτη φορά η υπόθεση στις 8 Φλεβάρη και απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας με -3 για τους Πειραιώτες βγήκε στις 12 του ίδιου μήνα. Η υπόθεση πήγε στην Εφέσεων μετά τις ενέργειες του Ολυμπιακού και μετά από δύο αναβολές και νέες παρατάσεις απόφαση δεν έχει βγει ακόμα. Αναμένεται μες στην εβδομάδα που θα μπούμε...
- ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η πρωτόδικη εκδίκαση έγινε στις 2 Μαρτίου. Η απόφαση για -3 και άδεια Τούμπα για 3 ματς ανακοινώθηκε την Δευτέρα 5 Μαρτίου. Η υπόθεση πήγε στην Εφέσεων με τον Πρωτοδίκη Σκουτέρη να βγάζει μία πρωτοφανής απόφαση στη 1.04 τα ξημερώματα και σε λιγότερο από 24 ώρες από την εκδίκαση της Έφεσης! Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους βαθμούς και έπαιξε με κόσμο με την ΑΕΚ, με τα γνωστά αποτελέσματα και τα όσα επακολούθησαν που επέφεραν διακοπή. Η υπόθεση πήγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου προσέφυγε ο ΠΑΟΚ για να ζητήσει επανάληψη του αγώνα. Εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός για να ζητήσει τα προβλεπόμενα για τον ΠΑΟΚ και επί της ουσίας να ισχύσει η πρωτόδικη ποινή. Έγινε η εκδίκαση στο Διαιτητικό της ΕΠΟ την Παρασκευή που μας πέρασε και περιμένουμε απόφαση την προσεχή Τετάρτη. Ο ΠΑΟΚ έχει τονίσει ότι θα πάει μετά στο CAS.
- ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η υπόθεση εκδικάστηκε ημέρα Παρασκευή 16 Μαρτίου. Ο Κομίνης έδωσε έγγραφες εξηγήσεις εντός 48 ωρών και μετά οι δύο ομάδες έκαναν τα υπομνήματά τους και αφότου είχαν περάσει άλλες 48 ώρες. Η απόφαση πρόκειται να βγει αύριο Δευτέρα 26 του μήνα σε πρωτόδικο βαθμό για να πάει μετά στην Εφέσεων. Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με -3 από το φετινό πρωτάθλημα και -2 για του χρόνου ενώ μένει να φανεί το τι άλλες ποινές θα υπάρξουν για τον Ιβάν Σαββίδη και την είσοδό του με όπλο στο γήπεδο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.
Κατά τα λοιπά όπως αναφέραμε και πιο πάνω:
- Την Δευτέρα στις 14.00 θα γίνει Δ.Σ. στην Λίγκα για τις αποφάσεις που θα ληφθούν για το restart και μετά θα υπάρξουν ξανά επαφές με Βασιλειάδη και ΕΠΟ.
- Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις των FIFA και UEFA. Ίσως υπάρξει πλήρης εικόνα ακόμα και την Δευτέρα με τις δύο διεθνείς Ομοσπονδίες να εξακολουθούν να τηρούν σκληρή στάση και να σκέφτονται ακόμα για τα καλά το GREXIT.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα