Μποναμάς 30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό από τον Σισοκό

Μποναμάς 30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό από τον Σισοκό

Gazzetta team
Μποναμάς 30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό από τον Σισοκό

bet365

Το ποσό των 30.000 ευρώ έβαλε στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός από την τουρκική Εσκισεχίρσπορ για την μεταγραφή του άλλοτε «πράσινου» άσου Ιμπραΐμ Σισοκό.

Σκόραρε τουλάχιστον 15 πόντους ο Βέσελι στον αγώνα Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό την σεζόν 2012-2013 είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπουργκ, χωρίς να δείξει κάτι το σπουδαίο.

Μετά τον Παναθηναϊκό ο Σισοκό μετακόμισε στην Τουρκία και την Εσκισεχίρσπορ, με το τριφύλλι να προσφεύγει στη FIFA ζητώντας το ποσό των 55.000 ευρώ αφού ο παίκτης είχε αγοραστεί από την γερμανική ομάδα.

Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ο πρώην πρόεδρος της Εσκισεχίρσπορ Αϊντίν Μπεγκιτέρ, έδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ στο «τριφύλλι» αποφεύγοντας έτσι μια πιθανή αφαίρεση βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα