«Είμαστε οι καλύτεροι, πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

«Είμαστε οι καλύτεροι, πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Gazzetta team
«Είμαστε οι καλύτεροι, πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης έδωσε το σύνθημα για το ματς της Τούμπας τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα και θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να πάρει άλλο ένα παιχνίδι.

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Μπαμπέ σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Στην Τούμπα δεν υπολογίζουμε τη διαφορά που έχουμε ή θα έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Πάμε να κερδίσουμε και τέλος. Το κάναμε με παίκτη λιγότερο στην Αθήνα, είμαστε καλύτερη ομάδα και το έχουμε αποδείξει και πάμε να το δείξουμε και εκεί. Τα δικαστικά, οι αποφάσεις και όλα τα γύρω-γύρω δεν μας ενδιαφέρουν εμάς. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, στόχος μας είναι η ΑΕΚ να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού όλους. Γι’ αυτό είμαστε η καλύτερη ομάδα και οι περισσότεροι αντίπαλοι το παραδέχονται», ανέφερε ο Μπακάκης στη Live Sport.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα