Οι τελικές εξετάσεις για όλους!

Οι τελικές εξετάσεις για όλους!

bet365

Η αξιολόγηση της φετινής χρονιάς του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική της ευθεία από την διοίκηση και υπό αυτό το πρίσμα άπαντες κρίνονται ενόψει της νέας χρονιάς. Παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση ο Γκαρθία.
Δεν είναι... μυστικό πως η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται όπως θα την ήθελε ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του από κάθε άποψη. Και επίσης είναι σαφές πως αρκετοί παίκτες έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση για την ερχόμενη χρονιά. Περιπτώσεις όπως των Οφόε, Τζούρτζεβιτς, Φορτούνη, Σεμπά, Πάρντο, Μποτια και αρκετές ακόμα. Φυσικά ακόμα και του Μιραλάς που με τις κακές του εμφανίσεις δεν πείθει ότι θα μείνει και του χρόνου στο Λιμάνι. Κάτι που διαφαίνεται είναι πως θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές προσώπων στο ρόστερ για την ερχόμενη περίοδο. Υπάρχει λοιπόν ένα διάστημα όπου απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι και τις αρχές Μαϊου. Διάστημα που θα είναι σαν τελικές εξετάσεις για όλους και φυσικά και για τον Όσκαρ Γκαρθία που παρά τα δεδομένα... ελαφρυντικά που έχει και το ότι παρέλαβε μία ομάδα στις αρχές Γενάρη συνεχίζει να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και με πλήρη αβεβαιότητα για τη νέα χρονιά (σ.σ. οι πηγές από την Ισπανία εμμένουν σε συμβόλαιο έξι μηνών) ή ακόμα και για φέτος. Ο Ισπανός έπιασε δουλειά στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου και με μία ομάδα που ήταν για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και φτάνοντας στο σήμερα βρέθηκε να έχει ευθύνη στο ότι δεν έχει αγωνιστική ταυτότητα στο γήπεδο, σαφές σχέδιο αλλά και στόχευση και φυσικά με προβλήματα στις επιλογές προσώπων και διατάξεων.
Το πλέον σημαντικό είναι πως επί των ημερών του ο Ολυμπιακός αντί να βελτιωθεί ή να δείξει έστω κάτι παρουσιάζει διαρκώς όλο και πιο κακή εικόνα. Και φυσικά τα λάθη του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τα επισημάναμε ήδη. Είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει το τι θα κάνει και στο θέμα προπονητή. Για παράδειγμα υπάρχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ένας τεχνικός που άρεσε από πέρυσι στον πειραϊκό σύλλογο και που έχει συμβόλαιο με τον Ερ. Αστέρα και δεν έχει ανανεώσει ακόμα για τη νέα χρονιά ή και άλλες επιλογές. Όλα αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να κριθούν και θα κριθούν άμεσα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα