Η FIFA για το ρεκόρ του Πασχαλάκη!

Η FIFA για το ρεκόρ του Πασχαλάκη!

Σταύρος Σουντουλίδης
Η FIFA για το ρεκόρ του Πασχαλάκη!

bet365

Η αναφορά της FIFA στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και το ρεκόρ που έχει πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ υπερασπίζοντας την ασπρόμαυρη εστία το τελευταίο διάστημα.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμας Ομοσπονδίας και στην ενότητα «The Week in numbers» («Η εβδομάδα με αριθμούς») γίνεται αναφορά στο ρεκόρ του 28χρονου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

«Εννιά ώρες έχει κρατήσει “καθαρή” την εστία του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, από τότε που αντικατέστησε τον Ροδρίγο Ρέι ως πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο 28χρονος, ύψους 1,97μ. γκολκίπερ, που τον Δεκέμβριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο την επόμενη ημέρα μετά το ντεμπούτο του με το κλαμπ, συνέβαλε σημαντικά στις δέκα νίκες του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα